vyhlasenie sportovcov Bratislavy 2017

Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal prijal a ocenil vo štvrtok 21. decembra v reprezentačných priestoroch Primaciálneho paláca víťazných športovcov v rámci jubilejného 25. ročníka ankety s názvom Najúspešnejší športovec a športový kolektív Bratislavy a Bratislavského kraja 2017.
Medzi ocenenými športovcami boli aj naši reprezentanti Karolína Takáčová a Slavomír Michňák.

Ocenenia boli odovzdávané v piatich kategóriách.

V kategórii talent roka 2017 ocenenie za dosiahnuté výsledky získala Karolína Takáčová a v kategórii najúspešnejší "senior" ocenenie získal Slavomír Michňák. 


Anketa Najúspešnejší športovec a športový kolektív Bratislavy a Bratislavského kraja sa koná od roku 1991. V rokoch 2009 a 2010 sa kvôli finančným problémom hlavného mesta anketa nekonala. Zakladateľom ankety bolo Bratislavské združenie telesnej kultúry (BZTK), v roku 1997 sa k hlavnému organizátorovi pripojilo Hlavné mesto SR Bratislava a od roku 2005 aj Bratislavský samosprávny kraj (BSK), čím sa anketa rozšírila aj o športovcov Bratislavského  kraja.


Našim oceneným športovcom a ich trénerom blahoželáme !

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu