Otvorenie novej gymnastickej telocviccne

S veľkou radosťou Vám oznamujeme, že po rokoch Gymnastické centrum a Slávia UK Bratislava otvárajú novú gymnastickú telocvične pre deti a mládež v areáli hotela Baronka, bývala kongresová sála - teraz špecializovaná gymnastická telocvičňa.
Pred šiestimi rokmi sa oba kluby pustili do prestavby nefunkčnej haly v Petržalke a po necelom mesiaci vybudovali novú gymnastickú halu, kde sa pripravili Samuel Piasecký na OH 2012 (11. miesto) a Barbora Mokošová na OH 2016. 

Nakoľko hala v Petržalke praská vo švíkoch a záujem je stále veľký, vyššie uvedené kluby sa rozhodli otvoriť novú gymnastickú telocvičňu, tento krát v mestskej časti Rača.

Priestory v bývalej kongresovej sále hotela Barónka premenili na prekrásnu gymnastickú telocvičňu pre deti a mládež, kde sa budú hľadať nové nádeje a talenty, ktoré nás budú reprezentovať na významných podujatiach doma a v zahraničí.


Krstnou mamou bude Marika Krajčírová-Némethová, naša najúspešnejšia športová gymnastka, medailistka z OH, MS, ME a Barbora Mokošová, účastníčka OH Rio 2016.

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu