Prvé oblastné kolá v kategórii C

Druhá májová sobota, 12.5. bola bohatá na súťaže v kategórii C, konali sa všetky tri oblastné kolá, z ktorých sa podľa postupového kľúča postupuje na Slovenský pohár, ktorý sa bude konať 2. júna v Handlovej.

Celkovo na oblastných kolách súťažilo 297 pretekárok z 18 klubov. Najviac pretekárok sa predstavilo v oblasti Stred, kde súťaž zorganizoval Klub gymnastika a fitness Žilina, celkom 126. Síce s najnižším počtom klubov, len 4, ale s druhým najvyšším počtom pretekárok sa súťažilo v oblasti Sever a východ, spolu 107. Súťaž zorganizoval Klub ŠG Liptovský Mikuláš. V oblasti Bratislava a západ bola organizátorom súťaže Gymnastická Akadémia Bratislava, tu sa predstavilo 6 klubov a 64 pretekárok.

V tomto ročníku je v jarnej časti súťaže len jedno oblastné kolo v každej oblasti a 1 kolo Slovenského pohára. Na jeseň kluby opäť čaká jedno oblastné kolo a jeden Slovenský pohár a v závere sezóny Majstrovstvá Slovenska.

Všetky tri súťaže boli výborne zorganizované, za čo patrí poďakovanie organizujúcim klubom. 

Výsledky zo všetkých 3 kôl sú uverejnené v kalendári v príslušnej súťaži.



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu