Gym Festival

Už tridsiatyprvý krát sa v Trnave uskutoční GYM-festival, prehliadka toho najlepšieho, čo môže Slovensko v ženskej športovej gymnastike ponúknuť. Od piatka do nedele sa budú konať medzinárodné majstrovstvá Slovenska v športovej gymnastike žien a junioriek, no i tradičná súťaž pre žiačky Pohár starobylej Trnavy.
Ambasádorkou nášho podujatia bude Larisa Iordache, súčasná líderka rumunskej ženskej športovej gymnastiky, niekoľkonásobná medailistka z OH, MS a ME.

V súťaži sa predstavia pretekárky z 11  krajín (Bielorusko, Česko, Nemecko, Maďarsko, Litva, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Turecko, Ukrajina a Slovensko), prihlásených je 30 senioriek, 31 junioriek a 25 žiačok. Slovensko budú reprezentovať pretekárky z domácich klubov (Slávia UK Bratislava, KGŠ Slávia Trnava, KŠG Detva a GK ŠK UMB Banská Bystrica).

Jednou z favoritiek súťaže bude Barbora Mokošová, účastníčka OH 2016, niekoľkonásobná medailistka z nedávnych Svetových pohárov v Osijeku a v Koperi.

Pre naše reprezentantky Gym Festival bude jednou z posledných možností nominovať sa na blížiace sa Majstrovstvá Európy senioriek a junioriek, ktoré sa budú konať na prelome júla a augusta v Glasgowe .

Program GYM-festivalu sa začína v Mestskej hale v Trnave už v piatok tréningami, v sobotu budú najskôr súťažiť juniorky, potom ženy a na záver dňa žiačky. Prehliadka najlepších výkonov sa ukončí v nedeľu finálovými súťažami senioriek a junioriek na náradiach.


Časový harmonogram:

9.6.2018, sobota 

10:00 Medzinárodné M SR juniorky  

13:00 Autogramiáda Larisa Iordache a Mariana Krajčírová Németohová

14:00 Slávnostné otvorenie

14:30 Medzinárodné M SR seniorky

18:00 50.ročník Pohára starobylej Trnavy - žiačky


10.6.2018, nedeľa 

09:30 Finále na náradiach seniorky a juniorky

Drawing of lots_junior.pdf

Drawing of lots_senior.pdf

Drawing of lots_girls.pdf

Trainings_FRIDAY_GYM FESTIVAL2018.pdf

JUDGES_GYM FESTIVAL 2018.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu