Majstrovstva sveta

Z dejiska Majstrovstiev sveta píše vedúci výpravy Ján Novák:
Ešte v nedeľu absolvoval svoj pódiový tréning Slavomír Michňák. Tréner Krištof bol s jeho výkonom spokojný, i keď niektoré zostavy neboli predvedené bez zakolísania. Sám pretekár povedal, že vie cvičiť aj lepšie a urobí všetko pre to, aby to dokázal.
Vo ŠTVRTOK, o 13,30 nášho času mu všetci držte palce !!!

V družstve žien je dnes zložitejšia situácia. Po zranení dvoch kľúčových pretekárok už v závere prípravy (Mokošová, Kalamárová) sa v dejisku šampionátu nešťastne zranila ďalšia pretekárka Karolína Takáčová (luxácia lakťa). Vďaka rýchlej odbornej pomoci fyzioterapeuta Zdenka Ďuriša a miestnych lekárov sa jej stav zlepšuje, ale samozrejme jej štart na MS je vylúčený. Dnes absolvujú ženy pódiový tréning, po ktorom sa tréneri a vedenie výpravy rozhodnú akým spôsobom vystúpia ženy na MS. Rozhodne výkon pretekárok a ich aktuálny zdravotný stav.


MS sa konajú vo vynikajúcich podmienkach v najväčšom krytom športovom objekte na svete vo ASPIRE Academy Doha.

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu