Anita Lamošová na Svetovom pohári v Plovdive 10.

Anita Lamošová po veľmi dobrom výkone v kategórii jednotlivkýň na Svetovom pohári v športovom aerobiku v Plovdive mala šancu dostať sa do finále! Tentoraz ju však od vytúženej ôsmej priečky pripravili drobné chybičky v obťažnosti a v prechodoch, čo sa odzrkadlilo na čiastkových známkach za umelecký prejav a obťažnosť. Anita sa so ziskom 19,600 b umiestnila ako desiata a bola druhou náhradníčkou do finále.

Naše ďalšie 2 seniorky Frederika Sýkorová a Marcela Brestovská v súťaži Open Plovdiv Cup doplatili na chyby v obťažnosti, kedy im rozhodcovia neuznali zhodne až 3 cvičebné tvary, čím sa dievčatá pripravili o šancu dostať sa do finále. Frederika sa umiestnila ako 18. (17,700 b), Marcela tesne za ňou , keď so ziskom 17,400 b obsadila 18. miesto.

Naše reprezentantky v kategórii starších žiačkach sa predstavili v nabitom 78-člennom štartovnom poli jednotlivkýň. Najlepšie si počínala Tajana Solárová 17,650 b. Jej veľmi dobrý výkon však stačil len na 35. miesto. Hneď za ňou, na 36. miesto sa umiestnila Ela Farkašová 17,600 b, ktorá milo  prekvapila. Chyby v obťažnosti pripravili o lepšie umiestnenie Viktóriu Veľkú - 57. miesto - 16,800 b a Dianu Molnárovú - 60 miesto, 16,600 b. 

WC_IW-S-MQ.pdf

IW-S-MQ.pdf

IW-AG1-MQ.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu