Majstrovstvá Slovenska v kategórii C, 18.11.2018 Prievidza

V športovej hale Olympia v Prievidzi bojovali v nedeľu dievčatá v kategórii C o tituly majsteriek Slovenska v piatich vekových kategóriách. Právo o účasť na  Majstrovstvách Slovenska si museli vybojovať postupom z oblastných kôl na  Slovenský pohár a po splnení všetkých podmienok mohli zabojovať o majstrovské tituly. 

Organizujúci Gymnastický klub Elán Prievidza pripravil pre pretekárky vynikajúce podmienky vo veľkej športovej hale, dostatok priestoru pre pretekárky aj rozhodkyne vytvorilo v hale dôstojné podmienky na vrcholnú súťaž sezóny. Otvorenie spestrila hymna spievaná naživo v podaní pretekárky Adélky Gazdíkovej ako aj sľub pretekárok, že sa budeme počas pretekov, ale aj mimo nich všetci zúčastnení správať Fair Play. SGF sa takto pripojila k hnutiu Fair Play Slovenského olympijského výboru, ktorý každej zúčastnenej pretekárke venoval odznak Fair Play a každému klubu zástavku s hlavnými zásadami športovania v jeho duchu.

Počas Majstrovstiev Slovenska sa v 3 sledoch predstavilo 5 vekových kategórií: najmladšie žiačky, mladšie žiačky, staršie žiačky, juniorky a seniorky.  Postup pretekárok bol spracovaný po 2. kole Slovenského pohára a zaslaný na kluby. Celé preteky sa niesli v pokojnej atmosfére, organizátori okrem technických podmienok zabezpečili pre deti drobné darčeky a teplý obed.  

výsledková listina MS_SR_C_18.11.18 -final 1.sled.pdf

výsledková listina MS_SR_C_18.11.18 -final 2.sled.pdf

výsledková listina MS_SR_C_18.11.18 -final 3.sled.pdf

Správa delegáta M SR C v Prievidzi.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu