Svetový pohár Doha

Po 1.dni kvalifikácie Svetového pohára v Dohe píše Luboš Rupčík:
"Včera Slavo zacvičil svoju zostavu na veľmi slušnej úrovni, boli v nej malé chybičky, ale oproti Baku sa zlepšil o 0,5 b. Nakoniec to do finále nestačilo. Ale zo 45 pretekárov byť v nabitej konkurencii 18ty je dobré umiestnenie. 

Konkurencia tu v Dohe je veľmi silná. Hlavne u mužov, ale taká je vždy, či je to Svetový pohár, alebo Challenge Cup. Nepamätám si, kedy naposledy posledný postupujúci do finále potreboval získať známku 14,5 . Myslím, že Slavo pred ME je dobre naštartovaný“ 


Séria štyroch "náraďových" Svetových pohárov v tomto roku, z ktorých pretekári zbierajú body do kvalifikácie na LOH 2020 v týchto dňoch pokračuje v Dohe, kde sa priamo zo Svetového pohára z Baku presunul aj náš jediný zástupca, SLAVOMÍR MICHŇÁK. V Baku sa Slavovi najlepšie darilo na koni na šírku, kde obsadil v kvalifikácii na koni 14. miesto (13,50), bradlá 35. miesto (11,308) a hrazda 22. miesto (12,233)

20. - 21.3. 2019 prebieha v ďalšej sérii Svetového pohára v Dohe kvalifikácia, finále na jednotlivých náradiach bude pokračovať v piatok a v sobotu (22. - 23.3.2019)


Účasť na oboch Svetových pohároch je mimoriadne veľká, prihlásený je rekordný počet pretekárov a pretekárok ( 230 )  z 58 národných federácii.

MAG resuls Qualif PH_WC_DOHA.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu