ASVO-CUP

Aj naši športoví gymnasti boli cez víkend súčasťou slovenskej výpravy na medzinárodných pretekoch "ASVO - CUP"
v rakúskom Innsbrucku. Reprezentovali nás Matej Nemčovič a Adam Antalec. vedúcim výpravy a zároveň trénerom chlapcov bol Juraj Kremnický, ako rozhodca bol nominovaný Slovenskou gymnastickou federáciou Martin Čižmár.

Vystúpenie našich reprezentantov hodnotí Juraj Kremnický:

"Dňa 23.3.2019 sa konali medzinárodné preteky v Innsbrucku. Členovia SGF sa viac rokov týchto pretekov aktívne zúčastňujú. Tak to bolo aj tento rok naplánované v termínovej listine mužskej sekcie. Slovenská výprava mužskej zložky bola nasledovná: vedúci výpravy Mgr. Juraj Kremnický, PhD; rozhodca Martin Čižmár; juniori Matej Nemčovič (Slávia UK BA) a Adam Antalec (GK ŠK UMB BB). Cestovali sme v piatok 22.3.2019 ráno a návrat bol 24.3.2019 v poobedňajších hodinách. 

Priebeh pretekov bol plynulý a podľa časového rozpisu. Naši juniori začínali na kruhoch. Preteky odcvičili s menšími zaváhaniami. Matej na kruhoch neudržal stojku po veletoči, na bradlách po Diamidovovi a pád z koňa. Adam mal neisté doskoky na akrobacii a taktiež pád z koňa. Za rozhodcovským stolíkom na medzinárodnom poli mal premiéru Martin Čižmár a zhostil sa tejto úlohy dôstojne bez väčších problémov. 

Celkovo hodnotím naše vystúpenie za úspešné a motivujúce. Matej Nemčovič skončil na 3. mieste (69,00 b.) a Adam Antalec na 6. mieste (65,80 b.).

hpdm19_team-overall_ASVOe-Cup.pdf

hpdm19_mag_youth.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu