h

Anita Lamošová na 11. Majstrovstvách európy 14!Pretekári z 22 krajín bojovali na 11. Majstrovstvá Európy v športovom aerobiku o tituly v juniorských aj seniorských vekových kategóriách o tituly Majstra Európy v Baku 24. - 26.05.2019
V piatok 24.05.2019 nás na kvalifikácii juniorov repezentovala naša pretekárka Nina Ábelová z KŠA Nitra, ktorá sa po prvý krát predstavila na takýchto veľkých medzinárodných pretekoch. Zašla svoj štandard  a s výkonom sme boli spokojný. Keďže nedotiahla prvky, nebola jej uznaná plná obtiažnosť a tým mala nízku známku. Dosiahla výslednú známku 16.950 čo stačilo na 32.miesto. Do budúcna musí popracovať na technike a umeleckom prejave. 


Včera 25.05.2019 prebehla na Majstrovstvách Európy v Baku kvalifikácia seniorov. V nej nás ako prvá reprezentovala Alena Učňová  z klubu VŠK FTVŠ UK , pre ktorú to bola premiéra na takomto podujatí. Pôsobila vyrovnane a zašla peknú zostavu. Nepodarilo sa jej dosiahnuť plnú obtiažnosť, no aj napriek tomu zvýšila svoje osobné skóre na 18,650 b. a skončila ako 22.. S jej výkonom sme boli spokojní. Po nej nasledovala naša jednotka, Anita Lamošová z klubu VŠK FTVŠ UK. Anita musela bojovať s tlakom okolia ale aj samej seba. V súťažnej zostave postupovala od prvku k prvku s rozumom a v aerobikových krokoch bola stabilná. Zašla veľmi kvalitnú zostavu na úrovni s plnou obťažnosťou a pokorila 20tku na súťaží tohto typu. S výslednou známkou 20.050 obsadila 14.miesto z 34 senioriek. Veľkou podporou  a oporou našich reprezentantiek, bola trénerka Patra Tomková.

Do bojov zasiahla aj naša medzinárodná rozhodkyňa Katarína Šánková, ktorá má za sebou 3-dňový maratón hodnotenia zostáv.  

Výsledkovú listinu nájdete nižšie.

JUNIORS - Individual Woman - Qualification StartListAero_0.pdf

JUNIORS - Individual Woman - Qualification Qualification ApparatusResultsAero.pdf

SENIORS - Individual Woman - Qualification StartListAero.pdf

SENIORS - Individual Woman - Qualification Qualification ApparatusResultsAero.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu