SP Osijek

Martin Zvalo hodnotí:
Bára, ktorá len pred pár mesiacmi absolvovala náročnú operáciu po vážnom zranení sa prebojovala počas víkendu do finále na Svetovom pohári v Osijeku, CRO zo 6. miesta na bradlách. V konečnom umiestnení vo finále po nezdare jej patrilo opäť 6. miesto.

V kvalifikácii na kladine zaváhala pri "flik salte", no zvyšok zostavy bol veľmi pekný. Zvyšné skokové náradia ešte neabsolvovala. 

Od septembrového zranenia v 2018 na sebe veľmi tvrdo pracovala s cieľom "miestenka na OH Tokio". Veríme že toto je prvý krôčik k vysnívanému cieľu, aj keď cesta je ešte veľmi dlhá a náročná. 

Vo finále, kde si vyžrebovala  štartové číslo 1, skončila po nezdare pred záverom zostavy na cennom 6. mieste.

Je to pre nás výborný vstup do sezóny, ktorý nám samozrejme ukázal aj mnoho nedostatkov, na ktorých ešte musíme popracovať. Oproti konkurencii máme stále deficit 5 mesiacov, keď bola Bara zranená. Stále nás zranenie limituje, no je to lepšie a lepšie.

Veľmi milé a povzbudzujúce pre Barču bolo pri príchode do haly privítanie zahraničných pretekárok, trénerov i rozhodkýň,  ktorí ju radi videli nazad vo veľkej gymnastike. Nešetrili milými slovami a prianím, nech sa jej darí a nech sa už zranenia vyhýbajú.  

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu