Finálové súťaže na Gym Festivale úspešne za nami!

Finálové súťaže na jednotlivých náradiach ukončili ďalší ročník Gym Festivalu v Trnave. Vo finále na každom náradí sa predstavilo 6 najlepších gymnastiek  v juniorskej aj seniorskej kategórii. 

Dve víťazstvá v seniorskej kategórii si odniesla celková víťazka Gym Festivalu Bianka Schermann z Maďarska - preskok a bradlá, ďalšie dve disciplíny - kladinu a prostné vyhrala opäť pretekárka z Maďarska Noemi Makra. Naša reprezentantka Barbora Mokošová štartovala na 2 náradiach - bradlách a kladine, kde zhodne obsadila 2. miesta. V juniorskej kategórii sa zo slovenských pretekárok presadila Sára Surmanová, ktorá na bradlách obsadila 3. miesto. 

Memoriál Heleny Novákovej za najlepší výkon na kladine získala Barbora Mokošová, Memoriál Jána Nováka za najlepší výkon v seniorskej kategórii získala Bianka Schermann z Maďarska a Memoriál Vojtecha Schona za najlepší výkon v juniorskej kategórii získala Maria Ceplinschi z Rumunska. 

Kompletné výsledky nájdete nižšie. 

GymFestival2019 - viacboj sobota a PST.pdf

GymFestival2019SVK finále nedeľa.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu