EHMinsk

Chiara Bunce, seniorska reprezentantka v športovej gymnastike žien včera (27.6.2019) absolvovala kvalifikáciu viacboja  na 2. Európskych hrách v Minsku, kde obsadila 23. miesto (47,632) a je v pozícii 3. náhradníčky do finále viacboja žien.

Chiara BUNCE podobne ako Slavo Michňák získala miestenku na 2. Európske hry z pozície 1. náhradníčky. K jej dodatočnej nominácii pristúpila veľmi zodpovedne, čo sa odzrkadlilo aj v jej konečnom výsledku v kvalifikácii viacboja na 2. Európskych hrách v Minsku. Oproti posledným Majstrovstvám Európy 2019 si vylepšila výslednú známku za viacboj takmer o 1,50 boda. Viacbojom prešla bez väčších zaváhaní až na bradlá, kde mala väčšiu zrážku po nevydarenom doskoku.

Trénerka Katarína Krekáňova je s jej výsledkom spokojná, verí že Chiara je na dobrej ceste smerom k príprave na októbrové Majstrovstvá sveta, ktoré zároveň budú aj kvalifikáciou na Olympijské hry 2020.


Výsledky viacboja sú nižšie v prílohe

WAG_viacboj.pdf

WAG_kvalifikacia_bradla.pdf

WAG_kvalifikacia_kladina.pdf

WAG_kvalifikacia_prostne.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu