Mokošová pred kvalifikáciou na OH

Pred pár dňami sa vrátila BARBORA MOKOŠOVÁ s jej osobným trénerom Martinom Zvalom z tréningového kempu na "Kruglom Ozere" v Rusku pri Moskve, kde trénovala spoločne s ruskou reprezentáciou športových gymnastiek  v termíne od 12. do 18. augusta 2019.

Barbora Mokošová spoločne s veľkými gymnastickými hviezdami, medailistkami z OH, MS či ME odtrénovala  v centre prípravy ruskej reprezentácie športových gymnastov na "Kruglom ozere" 7 veľmi náročných, no poučných dní. Veľa tréningových hodín, denne viac ako 7,5 premenila na množstvo náročných zostáv, prvkov a doskokov. 

Veľa baletu, choreografie a múdrych rád od najlepších trénerov na svete bolo veľmi poučných. 

O podmienkach, ktoré majú na "Okruglom" nie len gymnasti, ale aj iné športy môžeme na Slovensku len snivať. 

Príprava Barbory Mokošovej prebieha teraz v domácom prostredí, začiatkom septembra ju čaká účasť na Svetovom pohári v Maďarsku a koncom septembra to bude odchod do Stuttgartu, kde od 4. do 13. októbra budú prebiehať Majstrovstvá sveta, ktoré budú pre Barboru veľmi dôležité, nakoľko budú aj kvalifikáciou na OH 2020.

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu