Priprava S. Michnaka pred MS

Slavomír Michňák, náš najúspešnejší seniorský reprezentant v športovej gymnastike mužov  sa v priebehu minulého týždňa ( 26.8. až 1.9.2019) zúčastni zahraničného sústredenia v anglickom South Essex gymnastics club. Spoločne s výberom anglickej reprezentácie tam absolvoval tréningy pod vedením skúseného trénera Scotta Hanna.
Na záver tréningového pobytu sa Slavo zúčastnil medzinárodných pretekov "London Open Championships"

Slavomír Michňák sa tento rok už po tretí krát zúčastnil zahraničného sústredenia v Londýne, kde spoločne absolvoval tréningovú prípravu s výberom reprezentácie Anglicka (Max Whitlock, Max Bevan).Plánovaná účasť na pretekoch London open nevyšla podľa plánu, nakoľko z dôvodu pretrvávajúcich bolestí chrbtice nemohol absolvovať celý viacboj. Pretekal len na troch náradiach, KNŠ - 13,850, bradlách - 13,125 a hrazde - 12,650).


Budúci týždeň má Slavo naplánované ďalšie zahraničné sústredenie v gyorskom Sports Olympic Park, kde má na prípravu vytvorené ideálne podmienky.  Koncom septembra jeho záverečná príprava sa bude konať v Innsbrucku, odkiaľ sa 30.septembra presunie spoločne s trénerom Krištofom do dejiska MS, ktoré sa budú konať 4. - 13.9.2019 v Stuttgarte.


Veríme, že po zdravotnej stránke sa dá Slavo čo najskôr do poriadku a bude sa tak môcť nerušene pripravovať na vrchol tohtoročnej gymnastickej sezóny.

results_all around_London open_senior.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu