SAlamunov Memorial

Slovenská výprava dnes úspešne ukončila účinkovanie v Maribore na 52.Šalamunovom memoriali. Počas víkendu (26. 27.10.2019) prebiehali finálové súťaže senioriek a junioriek, ktoré boli oficiálnou súťažou FIG, a taktiež preteky žiackych kategórií. 
Juniorka Sára SURMANOVÁ zvíťazila na  bradlách (11,100), Radka Kalamárová v seniorkách obsadila 2. miesto na kladine (12,000).

V juniorkách sme vo finálových súťažiach mali zastúpenie na všetkých náradiach okrem prostných.

Najlepšie sa darilo našej jednotke Sáre Surmanovej, ktorá okrem víťazstva na bradlách pretekala aj na preskoku a kladine, kde zhodne skončila na 7. mieste. Katka Smolková na bradlách obsadila 7. miesto a Adela Balcová na kladine 8. miesto.


V seniorkách bola našou najúspešnejšou pretekárkou Radka Kalamárová, ktorá okrem 2. miesta na kladine pretekala aj na bradlách a prostných, kde na oboch náradiach skončila tesne za stupňami víťazov na 4. mieste. Vo finálových súťažiach štartovali aj naše ďalšie dve seniorky. Kristína Pýchová na prostných obsadila 5. miesto a Karolína Takáčová 7. miesto na kladine.


V žiačkach sa najlepšie darilo Lucii Dobrockej, ktorej vo viacboji umiestnenie na stupni víťazov tesne ušlo, spomedzi 65 pretekárok obsadila pekné 4.miesto.  

Družstvo SVK v zložení Lucia Dobrocká, Ema Bažíková, Simona Šimašková a Sofia Baňovičová obsadilo 3.miesto 

WAG JUNIORS - VAULT - finals.pdf

WAG JUNIORS - UNEVEN BARS-finals.pdf

WAG JUNIORS - BALANCE BEAM-finals.pdf

WAG SENIORS - UNEVEN BARS-finals.pdf

WAG SENIORS - BALANCE BEAM-finals.pdf

WAG SENIORS - FLOOR-finals.pdf

WAG YOUTH - ALL AROUND.pdf

WAG YOUTH - TEAM.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu