10th Plovdiv Cup Aerobic Open 2019, Bulharsko 26. - 27. 10. 2019

V dňoch 24. až 28. októbra 2019 nás v bulharskom Plovdive  reprezentovali slovenské aerobičky na  Plovdiv Aerobic Cup, ktorého saúčastnilo  21 krajín. 

V kategórii starších žiačok trií podalo veľmi dobrý výkon trio v zložení Farkašová, Solárová a Adámeková so známkou 18,050.  V seniorskej kategórii jednotlivkýň podala výborný výkon so svojím osobným maximom Marcela Brestovská so známkou 19,150. V tejto kategórii nás reprezentovala aj Martina Brestovská. 

V juniorskej kategórii jednotlivkýň podala pekný výkon Diana Molnárová, ktorá aj spolu s Ninou Ábelovou naberajú skúsenosti na medzinárodnej pôde.  V kategórii starších žiačok jednotlivkýň sa najlepšie darilo Tajane Solárovej so známkou 17,900. S novou zostavou sa predstavila Hanka Adámeková s výslednou známkou 17,550, dobre reprezentovala aj Ela Farkašová. Zodpovedná  trénerka bola Niki Szabóová a rozhodkyňa   Petra Tomková, ktorá  odrozhodovala  za 3-dňový maratón.


Výsledky nájdete nižšie.

GR_AG1_M (1).pdf

GR_AG1_M.pdf

GR_AG2_M.pdf

GR_ND_M.pdf

IM_ND_M.pdf

IW_AG1_M.pdf

IW_AG2_M.pdf

IW_ND_M.pdf

IW_S_M.pdf

Q_IM_AG2_M.pdf

Q_MP_ND_M.pdf

Q_TR_AG1_M.pdf

Q_TR_ND_M.pdf

TR_AG1_M.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu