Slovenský pohár JIPAST "C", 9.11.2019, Poprad

V sobotu sa konalo na ZŠ Dostojevského v Poprade 2. kolo Slovenského pohára JIPAST "C". Zúčastnili sa ho dievčatá, ktoré si vybojovali postup z oblastných kôl.

 Zúčastnené pretekárky sa na súťaž museli prebojovať na oblastných kolách, ktoré sa konali 26.10. 2019 vo všetkých troch oblastiach Bratislava a západ, Stred a Sever a východ. Súťaže sa  zúčastnilo 16  klubov a celkovo štartovalo 35 najml. žiačok,  36 ml. žiačok, 29 st. žiačok, 5 junioriek a 2 seniorky. Pretekalo sa v 2 telocvičniach: 1. telocvičňa: preskok, prostné, kladina , 2. telocvičňa: hrazda (súťažilo sa na bradlovej žrdi), nízka kladina (najmladšie žiačky).


Súťaž mala vysokú organizačnú aj športovú úroveň. Poďakovanie patrí všetkým zúčastneným pretekárkam, trénerom, klubom, ale najmä organizujúcemu klubu GY-TA Poprad.


Výsledky nájdete nižšie

SP C Poprad 2.kolo najml.ž..pdf

SP C Poprad 2.kolo ml.ž..pdf

SP C Poprad 2.kolo st.ž..pdf

SP C Poprad 2.kolojuniorky.pdf

SP C Poprad 2.kolo seniorky.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu