Výber reprezentácie športových gymnastiek na sústredení v Detve

V dňoch 24.-31.01. 2020 prebieha vo vynovenej gymnastickej telocvični v Detve prvé reprezentačné sústredenie v začínajúcim roku 2020. Cieľom sústredenia je príprava dievčat na blížiace sa ME a MEJ v Paríži, kde by mohli po dlhšom období štartovať seniorské i juniorské družstvá. Súčasne sa so staršími dievčatami pripravujú i žiačky, ktoré naberajú skúsenosti smerom k EYOF-u 2021 v Banskej Bystrici.

Tréningový proces prebieha pod vedením reprezentačnej trénerky Kataríny Krekaňovej a veľkou poctou je prítomnosť renomovaných trénerov z Ruska, ktorých práca siaha na najvyššie méty. Igor Cherepov výrazne zvýšil kvalitu tréningu na bradlách a Nikolay Gradoukin na akrobe. Súčasťou trénerského tímu je vynikajúca baletka Uĺjana Volkova z Kazachstanu, ktorá vedie dievčatá k precíznosti pohybového prejavu. Nechýba jedinečný fyzioterapeut Zdenko Ďuriš, ktorý sa stará o čo najlepší zdravotný stav pretekárok.

Vďaka tvrdej práci a zodpovednému prístupu k tréningom všetkých zúčastnených dievčat veríme, že v svojej výkonnosti reprezentantky budú napredovať a na významných podujatiach v tomto roku predvedú čo najlepšie výkony.

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu