Eurogym aj Európsky Gym for Life Challenge presunutý

Kritická situácia s rozšírením COVID-19 vo svete neobišla ani vrcholné podujatie Európskej gymnastickej únie v gymnastike pre všetkých určenej pre mládež 12-18 rokov. Eurogym aj Euróspky Gym for Life Challenge je posunutý, nový termín bude komunikovaný na konci apríla.

Táto správa bola očakávaná, napriek tomu, tak ako aj pri iných podujatiach, nás nepotešila. Samozrejme podporujeme rozhodnutie organizačného výboru v Rejkjavíku na Islande, zdravie našich športovcov je prvoradé.

Slovenská gymnastická federácia pripravovala najväčšiu výpravu v histórii tohto podujatia, prihlásené boli skupiny: Donaldgym Ludanice, KGŠ Slávia Trnava, Malina Gym Malinovo a Ariwa Bratislava. Všetky skupiny sa svedomito pripravovali a na Festivale pohybových skladieb predstavili svoje pripravované vystúpenia.

Veríme, že komlikácia ich neodradí od ďalšej prípravy a Eurogymu sa zúčastníme v novom termíne v starom, pripravovanom  zložení.

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu