4. World Gym for Life Challenge, 13.-17.7.2021, Lisabon Portugalsko

"Po prekonaní pandémie s COVID-19 v roku 2020 budeme silnejší a pripravení na World Gym for Life Challenge v roku 2021 v Lisabone!" Všetci veríme, že tieto slová OV v Lisabone sa stanú pravdivými a celosvetové podujatie bude oslavou víťazstva ľudstava nad vírusom, ktorý nám tak náhle a silno zasiahol do životov a plánov.

Celosvetová súťažná prehliadka pohybových skladieb bude mať v Lisabone na budúci rok svoju 4. edíciu. Po Dornbirne 2009, Kapskom meste 2013, Vestfolde 2017 je pripravený privítať gymnastické skupiny z celého sveta v roku 2021 Lisabon.

Ako vidieť z prehľadu, podujatie je organizované každé 4 roky a  s potešením konštatujeme, že Slovenkso sa zúčastnilo doteraz na všetkých ročníkoch.

Prípravy na podujatie v Lisabone vrcholia a aj keď pandémia zasiahla negatívne aj tu, zatiaľ sa to odzrkadlilo len na posune termínu predbeženj prihlášky, ktorý bol pôvodne určený na 13.7.2020. Nový termín bude v septembri (zatiaľ nie je presne určený dátum). 

Podujatie je určené gymnastickým skupinám bez obmedzenia veku, ktoré predvedú pohybovú choreografiu pred porotou, ktorá na základe kritérií pridelí skupine zlatú, striebornú alebo bronzovú medailu. 

Programová štruktúra je totožná s inými veľkými podujatiami GpV, je to teda Otvárací a záverečný ceremoniál, súťažná prehliadka, vystúpenia v meste, Gala program a workshopy. Účastníci s akreditačnou kartou sa na základe prihlášky môžu zúčastniť všetkých častí programu s výnimkou Gala programu, kde majú 50% zľavu. 

V prílohe nájdete Newsletter 1, kde sú uverejnené všetky potrebné informácie na účasť. V prípade záujmu o účasť kontaktujte prosím gymnastics@sgf.sk.  

GfA_2021_WGfLC_Lisbon_Newsletter_1_public_e.pdf

Flyer.pdf

World Gym for Life Chalenge

  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu