Dôležité informácie

Dôležité informácie !Európska Gymnastika prijala počas online zasadnutia výkonného výboru (10.9 a 12.9) vedeného prezidentom Faridom Gayibovom tieto dôležité rozhodnutia:

 1) Golden Age Gym Festival 2022 sa uskutoční 2.10-7.10. v portugalskom meste Funchal.

 

2) Nakoľko FIG Kongres bol presunutý o rok neskôr, na október 2021, výkonný výbor Európskej gymnastiky tiež zvažuje preloženie Kongresu, ktorý sa mal konať v roku 2021. Všetky členské federácie budú mať príležitosť vyjadriť sa v najbližších mesiacoch, o tomto rozhodnutí hlasovaním. 

 

3) Európskej Gymnastike záleží na úspešnej organizácii nadchádzajúcich podujatí, a preto vydá striktné smernice ohľadom Covid-19.

 

4) Online vzdelávanie “Positive coaching” - vytvorený Britskou gymnastickou federáciou, bude dostupné všetkým členským federáciám v troch jazykoch.

 

5) Európska gymnastická federácia hľadá usporiadateľov na nadchádzajúce podujatia: 

Majstrovstvá Európy v skokoch a trampolínach 2022 

Majstrovstvá Európy v aerobiku a akrobatickej gymnastike 2023 

Kongres Európskej gymnastiky 2023

Majstrovstvá Európy v športovej gymnastike mužov, športovej gymnastike žien, modernej gymnastike, skokoch a trampolínach a Teamgyme.

 

6) Ďalšie zasadnutie výkonného výboru sa uskutoční online. Dátum bude upresnený. 

 




  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu