Úspešné vystúpenie slovenských reprezentantov vo finále viacboja majstrovstiev Európy

Matej Nemčovič a Oliver Kasala - zverenci trénera Martina Zvala sa dnes úspešne predstavili vo finále viacboja majstrovstiev Európy juniorov v tureckom Mersine. Obaja si vylepšili svoje umiestnenia a aj bodové skóre oproti kvalifikácii. Viacbojom prešli  čisto a bez zaváhaní. Matej Nemčovič obsadil 13. miesto (73,064 b.) a Oliver Kasala 23. miesto (70,398 b.).

Vystúpenie našich pretekárov hodnotí Martin Zvalo:

"Po rokoch sme sa na MEJ dostali do finále a po rokoch opäť super výsledok.

Obaja naši mladíci Matej Nemčovič i Oliver Kasala cvičili dnes veľmi dobre, spravili si "osobáky" a na takých veľkých pretekoch sa to často nestáva. Gymnastika je subjektívny šport, nemali sme tu žiadneho rozhodcu, nemal nám kto pomôcť. Chalani to vzali do vlastných rúk a vybojovali super umiestnenia. Matej skvelé 13.miesto, Oliver v premiére na takomto podujati 23.miesto. S dnešným vystúpením som maximálne spokojný". 


Na stupňoch víťazov oproti kvalifikácii nedošlo k žiadnym zmenám. Titul majstra Európy získal Ukrajinec Ilja Kovtun (81,465 b.), druhé miesto obsadil opäť pretekár z Ukrajiny Volodymyr Kosťuk (80,198 b.), na treťom mieste skončil  pretekár z Maďarska Krisztian Balázs (78,566).

JUNIORS - Individual - All-Around Final AllAroundResultsMag_0.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu