Športoví gymnasti si život v bubline užívajú

Reprezentanti SR v športovej gymnastike mužov a žien v súčasnosti trénujú  pod vedením reprezentačných trénerov Nikolaya Hradoukina, Kataríny Krekáňovej a Martina Zvala v šamorínskej bubline, kde majú vytvorené výborné a hlavne bezpečné tréningové podmienky na naštartovanie novej sezóny. 

Všetci naši reprezentanti trénujú s plným nasadením a odhodlaním, čo pozitívne hodnotia aj ich tréneri. 


Dnešný, 5ty deň v karanténnom centre pre vrcholový šport v Šamoríne hodnotí asistentka reprezentačného trénera Katarína Krekáňová:

"5-ty deň v bubline sa pre športové gymnastky zmenil po záťažových jednotkách na regeneračný. Po spoločnom rozcvičení a baletnej príprave dievčatá dnes absolvovali 5 km beh na bežiacich pásoch a ukončili dopoludňajší tréning kvalitným strečingom. Popoludní dievčatá regenerovali saunovaním, plávaním a vírivkou. Pri otázke,  čo vás bolí, som dostala odpoveď: pani trénerka celý človek :-)" 

Dnes bude mať plné ruky práce najmä fyzioterapeut Zdenko Ďuriš, ktorý sa nachádza taktiež v šamorínskej bubline a stará sa po zdravotnej stránke o našich športovcov.


Športoví gymnasti mali voľnejší, regeneračný deň včera,  dnes opäť absolvovali dvojfázový tréning naplno. Tréneri sú prísni, nič neodpustia, od chlapcov vyžadujú maximálny výkon, precíznosť a dôkladnosť. Chlapci bojujú, maximálne sa snažia, ich motivácia je obrovská. Po takmer ročnej pauze majú opäť príležitosť absolvovať spoločné sústredenie v kvalitných podmienkach.

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu