SKVELÁ SPRÁVA: MODERNÉ GYMNASTKY PREDLŽUJÚ POBYT V ŠAMORÍNE DO 2. FEBRUÁRA

Aktuálne prebiehajúce sústredenie v X-Bionic Sphere v Šamoríne sa stretáva s obrovským úspechom zo strany tréneriek aj gymnastiek. To nás veľmi teší! Prioritou SGF je v týchto neľahkých časoch zabezpečovať tréningové podmienky pre reprezentáciu SR pripravujúcu sa na ME, MS 2021 a iné vrcholné podujatia. 

Podmienky v Šamoríne sú priam ideálne, tréningy sú veľmi dobre rozbehnuté a dievčatá naberajú každým dňom na sile. Darí sa nám ladiť športovú prípravu s vyučovaním a prípravou do školy a pri zvážení eliminácie pohybu vonku, presunov, rizika nakazenia a pod. sme dospeli k rozhodnutiu PREDĹŽIŤ #zivotvbubline na kontinuálnych 20 dní tréningov až do 2. februára! Veríme, že príprava sa už nepreruší a od 8.2. sa dostaneme do nášho milovaného Centra gymnastických športov v Malinove. 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu