Športové gymnastky opäť v X-BIONIC® Sphere

Športové gymnastky pokračujú tréningami v šamorínskej bubline, kde sa nachádzajú od 4. februára.  Tešia sa, že opäť môžu naplno trénovať pod vedením reprezentačného trénera Nikolaya Hradoukina a jeho asistentky Kataríny Krekáňovej.  

Športová gymnastika žien i keď v oklieštenej zostave /objektívne zdravotné príčiny/ úspešne nadviazala na svoje prvé sústredenie v Šamorínskej bubline a po výraznom  zlepšení funkčnej prípravy môže postupne začať s nácvikom nových cvičebných tvarov vyššej obťažnosti. "Zostávame optimistami a veríme, že toto nie ľahké obdobie preklenieme a v letných mesiacoch budeme schopní absolvovať už i nejakú súťaž po takmer ročnej pauze. Radi sa s vami podelíme o každú radosť v podobe posunu našej výkonnosti" píše asistentka reprezentačného trénera Katarína Krekáňová.



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu